المقادير :
1- 1/2 كيلو جمبرى
2-2 ليمونه
3-4 ملاعق كبيره مايونيز
4- كاتشاب
5-2 علبة زبادى
الطريقه:
1-يتم سلق الجمبر وتقشيره.
2-فى اناء اخر يتم وضع المايونيز مع الكاتشاب مع الليمون مع الزبادى.
3-يتم خلطهم جيدا مع بعض.
4-يوضع عليهم الجمبرى.
5-يترك على الاقل لمدة ساعه وكلما تركتيه اكتر كلما ازداد حلاوة .
ومن الممكن عمل صوص يوضع فى السندوتشات قبل الجمبرى وطريقتها هى:
1-اخلطى فى اناء مايونيز مع كاتشاب (الكمية حسب تقديرك بحيث تكفى كى توضع فى جميع السندوتشات)
2-قطعى 1 كابوشى قطع صغيرة.
3- ضعى الخلطة (الكاتشاب مع المايونيز ) فى السندوتشات ثم الكابوشى ثم الجمبرى (المتبل فى الخلطه)
وبالف هناء وشفاء
على فكرة والله اكله حترفع راسك وسهله فى صنعها و اوفر من اكل المطاعم
لا تبخلوا بالردود........................................................................................................